top of page
WouterEnSylvie.jpg

Over ons

ER WAS EENS ...

Hoe een schrijnwerker en een opvoedster voor het vlees kozen.

Wouter werkte als schrijnwerker maar besliste om zijn vader te volgen richting charcuteriebedrijf. Hij kreeg de kans om door te groeien en snel schoolde hij zich om als beenhouwer om verder te geraken. Om nog meer ervaring op te doen ging hij in het weekend helpen in de slagerij van een jeugdvriend. Sylvie studeerde af als opvoedster, maar begon bij de charcuterie-afdeling van een supermarkt. Daarna groeide ze al snel door als verantwoordelijke van een charcuterie afdeling in de regio.

De liefde voor het vlees en elkaar deed Wouter als rasechte Vinktenaar en Sylvie met roots in het Vinktse, dromen: "Als er 1 slagerij is die we willen overnemen is het Slagerij Nic"Op een andere locatie was geen optie.

Nic aanhoorde de gebeden en niet veel later stond 'Slagerij Wouter' in grote letters op de vitrine.

Team_SlagerijWouter.jpg

Het team over Slagerij Wouter

Ik kom met veel goesting een handje toesteken in de slagerij van Wouter en Sylvie. Hier vind je niet alleen een goed stukje vlees of een lekker gerechtje , maar ook een leuke werksfeer en dat is top!

Bij Slagerij wouter vinden we een goede balans tussen werken en plezier maken! De toffe sfeer zorgt ervoor dat wij de klanten met een lach bedienen. En ja, ook onder het mondmasker  :-)

Goesting om als flexi of als jobstudent een cent bij te verdienen? Stuur je CV en enthousiasme naar slagerijwouter@gmail.com 

Contact
bottom of page